leer het nu!

Iedereen die het wil kan EFT leren.
Zowel iemand die EFT wil toepassen bij zichzelf als voor professioneel gebruik.
Je vindt het hier. 

Lees meer...

Wetenschap 
onderzoek

Vroegere onderzoeken naar de verbazingwekkende resultaten bij de toepassing van EFT vind je hier.Deze resultaten laten zien waarom EFT en tikken op acupunctuurpunten, de perfecte brug is tussen de allernieuwste westerse geneeskunde en oude geneeswijzen uit het Oosten. Als je sceptisch bent, zal het onderzoek je verbazen.

Lees meer...

EFT Meditatie

Iet of wat gespannen? Iets nodig om snel te kalmeren? Misschien zit u vast en hebt u een snelle herstart nodig? Probeer onze EFT-Meditaties vandaag nog!

lees meer...

EFT is a simple, powerful process that can profoundly influence gene activity, health and behavior. What’s interesting about EFT is that it is a process that really, in some sense engages… like super learning. And super learning is like pushing the record button on the subconscious mind.

Bruce Lipton
Auteur van het boek 'The Biology of Belief'

Ik ben bij Koen terechtgekomen wegens jarenlange haaruitval, geen enkele dokter kon mij helpen, in amper 2 sessies was ik ervan af. Van mijn 50 jaar durende chocoladeverslaving (soms 250g per dag) heeft hij mij op amper 15 min. verlost, ik lust het zelfs niet meer. En ook de verschrikkelijke lijdensweg en dood van mijn moeder heeft hij mij op amper 1 sessie laten verwerken, zodat ik enkel de mooie herinneringen heb. Dankjewel, jullie zijn fantastisch, er is echt geen enkel probleem dat jullie niet kunnen verhelpen. Thank you!

Francine Van Malleghem

Have you tried Tapping? I truly believe that it is a wonderful and life-changing tool. If you’re not familiar with the technique, it is a wonderful tool that works on a variety of issues, from pain relief, physical issues, and weight loss to attracting abundance, clearing limiting beliefs and healing the past.Tapping is a powerful tool that can truly heal, allowing forgiveness, love, and acceptance into your life, particularly when used along with affirmations.

Louise Hay
Auteur  'You Can Heal Your Life'


waT WE VOOR JE KUNNEN DOEN: 

EFT-ACADEMY biedt opleidingen aan voor zowel zelfontplooiing als professioneel gebruik.

EFT-Academy
Professionele opleidingen

Als je EFT wil integreren in je praktijk als methode of als tool.

Lees meer

EFT-Academy
Professionele opleidingen
ONLINE

Als je EFT wil integreren in je praktijk als methode of als tool en op je eigen tempo.
De online cursus! 

Lees meer

Inhoud & Praktisch

Alle info omtrent de opleiding.

Lees meer

EFT voor iedereen

Wil je EFT leren toepassen bij jezelf?

Lees meer

EFT voor iedereen
ONLINE

Wil je EFT toepassen bij jezelf? De online cursus! 

Lees meer

Vind een EFT-Practitioner

Vind een EFT-practitioner in je buurt.

Lees meer
Klik hier voor alle data

Agenda

08
juli
Lavialle, 19350 Juillac, Corrèze, Frankrijk
-
Juillac
EFT leren in het groene Hart van "La Douce France"

05
aug
EFT BOOST WEEK Inschrijven doe je hier

Door de ontspannen sfeer, goed contact met de medestudenten en lesgevers is dit een heel aangename ervaring geworden. Eerst de theorie bekijken en aansluitend veel oefenen met mekaar. Dankzij de talrijke voorbeelden uit de praktijk maken Koenraad en Veronique dit tot een boeiend traject waar je veel van opsteekt. Deze techniek heeft enorm veel te bieden, de moeite waard ! En het stopt nog niet… volgende stap is opleiding tot master.

Kristel Van Doorslaer – Mortsel 
TOP opleiding!
 Ik weet nu echt waar ik mee bezig ben als therapeut met super resultaten. 
Op persoonlijk vlak heb ik mezelf leren kennen. De moeite waard om de opleiding te volgen.
Wij als cursisten waren als een groep vrienden onder elkaar, dit is mede door de aanpak van Koen & Veronique.
 Bedankt voor deze mooie reis waarin ik mezelf nog meer heb kunnen bewijzen en openbloeien.
TOP TOP!

Els Jans – Beveren

EFT-Academy
Bibliotheek

Eindelijk een techniek die écht helpt om je te ontspannen, alle blokkades wegneemt en ervoor zorgt dat je in de drukte van elke dag weer helemaal tot jezelf kan komen. - Evamaria Jansen, psychotherapeute en auteur.

Ontdek meer boeken over EFT

Gelezen in:

Over ons,

De EFT-Academy is ontstaan vanuit twee enthousiast EFT’ers, Véronique Schelfaut en Koenraad Van Reeth.
Dertien jaar geleden toen EFT op hun pad kwam hadden ze nooit gedacht dat het zo een vaart zou lopen dat er een echte EFT-community zou ontstaan.

Werken met mensen zat er van in het begin in. Koen eerst als kinesitherapeut en later als ostepaat en Véronique als vertegenwoordigster en medische pedicure. Vanuit hun praktijk groeide de interesse voor de mens in zijn totaliteit. 
 
Toen Koen in 2004 acuut in botsing kwam met zichzelf is EFT op zijn pad gekomen en het hielp hem enorm vooruit en liet hem alles anders zien.
EFT infecteerde ook Véronique en samen trokken ze op weg om EFT Vlaanderen-kundig te maken. Nu nog altijd proberen ze het woord te verspreiden.


EFT helpt vaak waar niks anders werkt

Missie

EFT-Academy Vlaanderen wil vooral EFT bekendheid geven aan iedereen die hierover iets wil weten.
EFT-Academy wil vooral juiste informatie verspreiden en dit onder de vorm van EFT-lezingen, EFT-workshops en EFT-opleidingen.
De EFT-Academy wil zich ook richten naar hen die anderen in hun zoektocht en processen begeleiden, zoals artsen, psychologen, psychotherapeuten, therapeuten, coaches, osteopaten, kinesitherapeuten, sociaal-werkers,… Op deze manier kunnen we EFT nog meer verspreiden. 

Iedereen moet deze krachtige techniek leren kennen.

De EFT-opleidingen zijn ontstaan vanuit het gedachtengoed van Gary Craig, de EFT-ontwikkelaar en de ontelbare EFT-ervaringen door de jaren heen. We proberen alle internationale ontwikkelen in het EFT-landschap op de voet te volgen en door te geven.

Visie

Wij willen EFT brengen vanuit ons hart en gevoel. Een professionele no-nonsens aanpak, om duidelijk te maken en aan te tonen dat EFT wel degelijk voordeel heeft bij talrijke problemen waarbij psycho-emotionele zaken de basis zijn.
 
De rode draad doorheen de opleiding bestaat uit ‘voelen’, toch de basis van EFT.
Alle deelnemers krijgen gepaste aandacht en steun als ze hun EFT-traject instappen.

Iedereen kan bij ons terecht om EFT aangeleerd te krijgen. Er zijn ‘EFT-demo’-lezingen, ‘EFT voor Jezelf’-workshops en een professionele EFT-opleiding in 2 modules tot EFT Advanced Practitioner.

De professionele EFT-opleiding wordt verder nog ondersteund door vervolmakingsworkshops, zoals NLP, TRE, Kinesiologie, ACT, Hypnose, HartCoherentie en binnenkort zelfs een Louise Hay-Workshop en dit telkens in combinatie met EFT. 

Verder is er 4 maal per jaar een gratis EFT-intervisie, wat onze EFT-community nog verder versterkt en doet groeien.

In samenspraak met Karl Dawson, EFT Master en bezieler van Matrix Reimprinting (using EFT) kunnen we de MR-opleiding officieel aanbieden. EFT-Academy, een echte must voor ieder die EFT wil leren kennen