Doelgroep:

Deze Extra Modules worden aangereikt aan degenen die in het verleden EFT hebben leren kennen via de EFT-Modules I, II en III. Zij die zich willen verdiepen in de methodiek en andere aanvullende tools willen leren kennen, waardoor hun manier van werken kan geintensifieerd worden. Alle EFT-beoefenaars worden hierbij uitgenodigd ook degenen die EFT hebben leren kennen via andere EFT-opleidingen.

kinesiologie spiertest

EFT & KINESIOLOGIE

EFT en kinesiologie zijn nauw verbonden met elkaar. Beide domeinen maken immers gebruik van het energetisch meridianensysteem van ons lichaam. Hierbij maakt de toegepaste kinesiologie gebruik van een zeer handige tool nl. de spiertest. De spiertest is een biofeedback systeem van het lichaam dat informatie geeft over een bepaalde energietoestand. Via het lichaam geeft de spiertest  toegang tot bewuste maar ook onbewuste elementen die mogelijk voor de klant belangrijk zijn om aan te pakken. Deze tool kan je als aanvulling op de reeds gekende EFT procedure op verschillende manieren inzetten. De spiertest geeft je de mogelijkheid om via de  verkregen informatie sneller en meer gericht in de diepte te werken en het algemene bewustwordingsproces van de klant een extra boost te geven.

In de module ‘EFT & Kinesiologie’ leren we zuiver en correct de spiertest gebruiken.

Je leert  een aantal  praktische, onmiddellijk inzetbare toepassingen van de spiertest binnen EFT:  o.a bij verschillende thema’s prioriteit stellen, scannen van betrokken emoties, enz…  . Uiteraard is er ruime aandacht voor het daadwerkelijk inoefenen. 

Cursusdata:
Za 9 en zo 10 april 2016

Telkens van 9.30 tot 16.30.

Docent:

Sofie Declercq, Coach / Kinesioloog / EFT-Practitioner

Cursuslocatie:
De Vierschaar, Vierschaarstraat 31, 9160 LOKEREN

Kostprijs:
De kostprijs bedraagt € 299.

Voor de data, klik op AGENDA

Inschrijven:
Inschrijven doe je via EFT-Academy inschrijvingsformulier