TRE – Trauma & Tension Release Exercises

 

Een TRE-workshop op maat van de EFT-practitioner

TRE

Angst, boosheid, verdriet, stress en trauma laat sporen na, die zich onbewust opstapelen in je spieren. Dat leidt tot klachten zoals rugpijn, schouder- en nekpijn, darmklachten, slapeloosheid.
Trauma & Tension Release Exercises zijn een serie oefeningen die de trauma-expert David Berceli ontwikkelde, om chronisch aanwezige spanning op een fysieke manier te ontladen.
TRE is een fantastisch techniek, omdat het zo eenvoudig, veilig en effectief is om spanning en stress los te laten. Het helpt mensen om terug rustig te worden en in evenwicht te komen.
Als aanvulling en in combinatie met EFT is het een enorme meerwaarde.

Mensen hoeven niet te praten, als ze daar geen zin in hebben. Gewoon de oefeningen doen en hun lichaam doet het werk voor hen. Felle gevoelens worden getemperd en vinden een andere weg naar buiten.
Tijdens de workshop krijgen de deelnemers info over stressmechanismen, TRE en combinatiemogelijkheid met EFT. Door actieve deelname aan de oefeningen kunnen ze de effecten en de kracht van deze methode beter leren kennen.

Begeleiding:
Karin Nolmans


geeft meer dan 15 jaar training en coaching rond communicatie, agressie en stress-reductie.
In haar praktijk in Leuven combineert ze TRE met EFT, Hartcoherentie en allerlei communicatie-tools.
In de gevangenis, bij haar werk met gedetineerden blijkt TRE een enorm sterke tool te zijn om stress op een niet-verbale manier te ontladen.

Locatie
De Vierschaar, Vierschaarstraat 31, 9160 LOKEREN

Prijs: 299 € (BTw vrij)
Syllabus, drinks en versnaperingen inbegrepen.Aanvang: 10.00 u - Einde: 17.00 u

De opleiding is toegankelijk ook voor hen die een EFT-Opleiding hebben gehad bij een ander opleidingscentrum.
Min.: 8 personen - Max.: 14 personen