Afdrukken

EFT Workshop: Bevrijd jezelf van al je remmingen!

Event

Title:
EFT Workshop: Bevrijd jezelf van al je remmingen!
When:
Za, 21. oktober 2017, 09:30 u - 16:30 u
Where:
De Vierschaar - Lokeren, Oost-Vlaanderen
Category:
Kennismaking

Description

EFT Workshop: Bevrijd jezelf van remmingen!

Remmingen komen we allemaal wel eens tegen. Het zit zowel in grote als in kleine dingen. Zowel in het durven opslag vragen aan de grote baas, als het kleine kind (of volwassene) dat plots verlegen wordt als er iemand hem of haar aanspreekt. Ze beperken ons in ons doen en laten. Een manier om deze remmingen los te laten is EFT (Emotional Freedom Technique).

Het is een veilige en rustige benadering, een techniek waardoor je eenvoudig zulke remmingen kunt lossen. EFT is gebaseerd op het feit dat er energie stroomt doorheen de meridianen van ons lichaam. De punten op deze banen gedragen zich als belangrijke krachten in heling en groei van het lichaam. Wanneer deze energiepunten geblokkeerd of uit evenwicht zijn, ervaren wij emotionele stoornissen. Door onmiddellijke behandeling van die blokkades d.m.v. het tikken op een reeks acupunctuurpunten, verdwijnt de bijhorende stoornis of het ongemak die werd veroorzaakt door een storende gedachte.

Deze prettige, veilige en zeer krachtige methode is eenvoudig en kan je gemakkelijk van een trauma, fobieën, emoties, … bevrijden. In deze cursus leer ik jullie EFT bij jezelf toepassen.

Elke cursist benoemt een eigen probleem(pje). Er wordt je aangeleerd hoe je dit bij jezelf kunt aanpakken. De begeleiding is individueel en in groep zodat je straks thuis zelf aan de slag kunt.

EFT werkt vaak waar niets anders helpt!

Is je leven ontspoord en wil je terug ‘on track’? Overweldigt de wereld je en wil je er meer tegen opgewassen zijn? Heb je hoogtevrees, spinnenangst, rijangst of faalangst en heb je alles al geprobeerd om ervan af te komen? Zit je met een of ander trauma uit het verleden en lig je er soms wakker van?

Workshopbegeleiding door Koenraad Van Reeth, EFT Master Practitioner, Hoofddocent EFT-Academy, co-auteur van het boek: "Bevrijd Jezelf, met EFT naar meer evenwicht in je leven."

Eén weg om je te bevrijden: Emotional Freedom Techniques of EFT.

Kostprijs: 80 €

Locatie: De Vierschaar, Vierschaarstraat 31, 9160 LOKEREN

Aanvang: 9.30 - Einde: 16.30

LUNCH Meebrengen.


Venue

Location:
De Vierschaar - Website
Street:
Vierschaarstraat 31
ZIP:
9160
City:
Lokeren
State:
Oost-Vlaanderen
Country:
Belgium