leer het nu!

Iedereen die het wil kan EFT leren.
Zowel iemand die EFT wil toepassen bij zichzelf als voor professioneel gebruik.
Je vindt het hier. 

Lees meer...

Wetenschap 
onderzoek

Vroegere onderzoeken naar de verbazingwekkende resultaten bij de toepassing van EFT vind je hier.Deze resultaten laten zien waarom EFT en tikken op acupunctuurpunten, de perfecte brug is tussen de allernieuwste westerse geneeskunde en oude geneeswijzen uit het Oosten. Als je sceptisch bent, zal het onderzoek je verbazen.

Lees meer...

EFT Meditatie

Iet of wat gespannen? Iets nodig om snel te kalmeren? Misschien zit u vast en hebt u een snelle herstart nodig? Probeer onze EFT-Meditaties vandaag nog!

lees meer...

EFT is a simple, powerful process that can profoundly influence gene activity, health and behavior. What’s interesting about EFT is that it is a process that really, in some sense engages… like super learning. And super learning is like pushing the record button on the subconscious mind.

Bruce Lipton
Auteur van het boek 'The Biology of Belief'

Ik ben bij Koen terechtgekomen wegens jarenlange haaruitval, geen enkele dokter kon mij helpen, in amper 2 sessies was ik ervan af. Van mijn 50 jaar durende chocoladeverslaving (soms 250g per dag) heeft hij mij op amper 15 min. verlost, ik lust het zelfs niet meer. En ook de verschrikkelijke lijdensweg en dood van mijn moeder heeft hij mij op amper 1 sessie laten verwerken, zodat ik enkel de mooie herinneringen heb. Dankjewel, jullie zijn fantastisch, er is echt geen enkel probleem dat jullie niet kunnen verhelpen. Thank you!

Francine Van Malleghem

Have you tried Tapping? I truly believe that it is a wonderful and life-changing tool. If you’re not familiar with the technique, it is a wonderful tool that works on a variety of issues, from pain relief, physical issues, and weight loss to attracting abundance, clearing limiting beliefs and healing the past.Tapping is a powerful tool that can truly heal, allowing forgiveness, love, and acceptance into your life, particularly when used along with affirmations.

Louise Hay
Auteur  'You Can Heal Your Life'


waT WE VOOR JE KUNNEN DOEN: 

EFT-ACADEMY biedt opleidingen aan voor zowel zelfontplooiing als professioneel gebruik.

EFT-Academy
Professionele opleidingen

Als je EFT wil integreren in je praktijk als methode of als tool.

Lees meer

EFT-Academy
Professionele opleidingen
ONLINE

Als je EFT wil integreren in je praktijk als methode of als tool en op je eigen tempo.
De online cursus! 

Lees meer

Inhoud & Praktisch

Alle info omtrent de opleiding.

Lees meer

EFT voor iedereen

Wil je EFT leren toepassen bij jezelf?

Lees meer

EFT voor iedereen
ONLINE

Wil je EFT toepassen bij jezelf? De online cursus! 

Lees meer

Vind een EFT-Practitioner

Vind een EFT-practitioner in je buurt.

Lees meer
Klik hier voor alle data

Agenda

08
juli
Lavialle, 19350 Juillac, Corrèze, Frankrijk
-
Juillac
EFT leren in het groene Hart van "La Douce France"

05
aug
EFT BOOST WEEK Inschrijven doe je hier

Door de ontspannen sfeer, goed contact met de medestudenten en lesgevers is dit een heel aangename ervaring geworden. Eerst de theorie bekijken en aansluitend veel oefenen met mekaar. Dankzij de talrijke voorbeelden uit de praktijk maken Koenraad en Veronique dit tot een boeiend traject waar je veel van opsteekt. Deze techniek heeft enorm veel te bieden, de moeite waard ! En het stopt nog niet… volgende stap is opleiding tot master.

Kristel Van Doorslaer – Mortsel 
TOP opleiding!
 Ik weet nu echt waar ik mee bezig ben als therapeut met super resultaten. 
Op persoonlijk vlak heb ik mezelf leren kennen. De moeite waard om de opleiding te volgen.
Wij als cursisten waren als een groep vrienden onder elkaar, dit is mede door de aanpak van Koen & Veronique.
 Bedankt voor deze mooie reis waarin ik mezelf nog meer heb kunnen bewijzen en openbloeien.
TOP TOP!

Els Jans – Beveren

EFT-Academy
Bibliotheek

Eindelijk een techniek die écht helpt om je te ontspannen, alle blokkades wegneemt en ervoor zorgt dat je in de drukte van elke dag weer helemaal tot jezelf kan komen. - Evamaria Jansen, psychotherapeute en auteur.

Ontdek meer boeken over EFT

Gelezen in:

Koen van Reeth – EFT ADVANCED PRACTITIONER en TRAINER

Koen Van ReethBen opgeleid als kinesitherapeut ofte fysiotherapeut zoals men in Nederland zegt! Heb me door de jaren heen gespecialiseerd in ontspanningstechnieken, osteopathie en voeding is een van mijn stokpaardjes om uiteindelijk EFT-practitioner te worden.

Heb vele jaren gezocht naar de "missing link" achter al de fysische klachten waarmee mensen bij mij kwamen. Vooral patiënten met hyperventilatie hebben deze gedachten gevoed. Ik merkte al heel snel dat er meer achter zat dan een verkeerde ademhaling en dat je die klachten niet zomaar met corrigerende ademhalingstechnieken kon weghalen. Spontaan ging ik over naar een vorm van gesprekstherapie, waarbij ik vooral feedbacktechnieken gebruikte. Ik probeerde toen al om deze mensen zogezegd op andere gedachten te brengen, en met sommigen lukte dat aardig maar het merendeel herviel. Toch bleef ik zoeken naar een mogelijkheid om ook die mensen te helpen. 

En in die zoektocht ben ik zes jaar geleden op EFT gestoten. Eindelijk iets waarmee ik echt mensen mee kon helpen! Plotseling ging het veel gemakkelijker om deze mensen zogezegd tot andere gedachten te brengen. Ik was in staat om hun onderbewustzijn zodanig te bereiken dat zelf ze inzagen dat ze verkeerd bezig waren, dat ze zich helemaal geen zorgen hoefden te maken over die dingen waar ze zich voorheen wel zorgen over maakten.

Angst, verdriet of andere emoties, ja zelfs fysische klachten kan ik nu perfect behandelen met deze techniek. Ik sta nog elke dag versteld van de resultaten die EFT kan teweegbrengen en ben verheugd als mensen me komen vertellen hoeveel beterschap ze hebben.

Daar ik deze kennis niet alleen voor mezelf wil houden, ben ik lezingen en opleidingen in EFT gaan geven, en probeer ik mijn enthousiasme over EFT over te brengen op eenieder die het wil.

Sinds 2004 begeleid ik mensen in hun groeiproces, hen helpend hun verleden achter te laten. Door deze begeleiding heb ik Krishnamurti's uitspraak begrepen die zegt: " Kijk niet naar het verleden, maar leef met extatische vreugde in het heden. De intensiteit waarmee je in het heden leeft vaagt alle complexen, alle akelige hebbelijkheden en ongunstige eigenschappen van het verleden weg." Verder geven we EFT-cursussen, workshops en voordrachten om deze wonderbaarlijke methode zoveel mogelijk met iedereen te delen. Vanaf januari 2010 zijn we, mijn vrouw en ik, gestart met een opleiding tot EFT-Practitioner, waarbij nog allerlei andere tools en inzichten aangereikt worden om als EFT-Practitioner kundig om te gaan met emoties.

Lees meer over Veronique Schelfaut